evermarch_7 evermarch_8 evermarch_9 evermarch_10

testimonial dari pelanggan

evermarch_11

Lokasi Projek: Marina Bay Sands

Hi Lilian, Ms Liew & pasukan Evermarch, pekerjaan yang baik untuk menutup tindak lanjut dan koordinasi. Yah dihargai.

Kami hanya dilakukan dengan rapat dalaman. Beliau dibesarkan dalam pertemuan bahawa pengurusan puncak kami senang dan sangat menghargai bagi anda dan usaha pasukan anda untuk bergegas sehingga penghasilan untuk memastikan bahawa jadual kami adalah pada waktu serah terima.

Sekali lagi, usaha anda dihargai oleh kami.

Terima kasih banyak.
FABRISTEEL PTE LTD


Kami, OSK Metal (S) Pte Ltd, telah mengalami perkhidmatan yang paling baik dan komprehensif dari Evermarch Logistics (S) Pte Ltd sains Ogos 2004 hingga hari ini.

Kami telah membuat pilihan keputusan yang tepat dan sangat menghargai usaha yang berdedikasi dan perkhidmatan dalam melakukan dengan baik untuk Perusahaan kami.

Terima Kasih!
O S K METAL (S) PTE LTD


Atas nama Pejabat Technigroup Furniture Sdn. Bhd, saya ingin mengucapkan terima kasih lubuk hati untuk perkhidmatan yang diberikan prompt anda. Kami amat berterima kasih atas pengertian anda keperluan pengangkutan kita, terutama ketika situasi waran untuk respon cepat dan tepat waktu. perkhidmatan yang diberikan kepada kami sangat baik.

Saya berterima kasih dan berharap untuk hubungan kerja terus positif dengan syarikat anda.

TECHNIGROUP OFFICE FURNITURE SDN. BHD.


Untuk sesiapa yang berkenaan,
Organisasi kami telah menggunakan Evermarch sejak tahun 2005 untuk rangkaian pengedaran Malaysia kami. Mereka telah sangat profesional dan sentiasa menyediakan perkhidmatan kelas pertama kepada organisasi kami. Evermarch mempunyai keupayaan untuk memenuhi turun naik kelantangan kami tanpa perlu apa-apa dan mereka tidak gagal untuk menyampaikan produk-produk kami kepada pelanggan-pelanggan kami tepat pada masanya.

Yang ikhlas,
Operations Manager, Acushnet Singapore Pte Ltd

dl
Perkhidmatan kami

  • Lintas batas pengurusan pengangkutan

  • Konsultasi kebiasaan & dokumentasiperdagangan

  • Pergudangan & Edaran

  • Software sebagai Service

Testimonial

"Kami telah membuat pilihan keputusan yangtepat dan sangat menghargai usaha yangberdedikasi dan perkhidmatan dalam melakukandengan baik untuk Perusahaan kami."

Terima kasih
O S K METAL (S) PTE LTD

Adakah anda tahu?

ISO 9001 Certified

ISO