Certification_of_Registrations iso_abt

Custom Duti Kepakaran

Membayar duti kastam yang betul dengan kepakaran kami

Dengan 30 tahun pengalaman dan pengetahuan yang bekerja dengan Singapura dan Malaysia kastam, mengendalikan perkhidmatan trak merentas sempadan, kita pastiboleh menasihati anda tentang cara yang paling berkesan untuk mengangkut barang anda ke Malaysia.

Barang-barang yang berlainan bagi industri yang berlainan / penggunaan memerlukancukai kastam yang berbeza. Sebagai contoh, jika anda sedang transit ke Thailandmelalui Malaysia atau jika anda menghantar barangan anda ke Malaysia untuk tujuanPameran, ia boleh menjadi membosankan dan mahal jika pembekal khidmat andatidak mengalami cukup.

Kami mengendalikan pelbagai jenis banyak keperluan duti kastam termasuk amaunyang melebihi SGD $ 1 juta!

Dengan Evermarch Logistics (S) Pte Ltd, anda boleh yakin ini akan dilindungi. Anda boleh memberi sepenuh perhatian kepada perniagaan anda, manakala kita menjagakeperluan Lori anda.

Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai caj duti kastam Malaysia bagi barangananda dengan klik di sini untuk meminta untuk maklumat lanjut.


Evermarch_Custom_Duty_Expertise


Perkhidmatan kami

  • Lintas batas pengurusan pengangkutan

  • Konsultasi kebiasaan & dokumentasiperdagangan

  • Pergudangan & Edaran

  • Software sebagai Service

Testimonial

"Kami telah membuat pilihan keputusan yangtepat dan sangat menghargai usaha yangberdedikasi dan perkhidmatan dalam melakukandengan baik untuk Perusahaan kami."

Terima kasih
O S K METAL (S) PTE LTD

Adakah anda tahu?

ISO 9001 Certified

ISO