evermarch_6 evermarch_5

Software sebagai Service (SAAS)

penyelesaian software kami meliputi:

Dengan 26 tahun pengalaman dalam pengurusan pengangkutan lintas sempadan, Evermarch telah menyediakan penyelesaian logistik inovatif untuk berbagai industri dan perniagaan. Perniagaan teras kami adalah untuk meningkatkan organisasi dengan inisiatif logistik disesuaikan, menghasilkan penjimatan kos dan cekap logistik penyelesaian.

Sesetengah perkhidmatan yang diberikan oleh Evermarch Logistik (S) Pte Ltd meliputi:

Kos menjalankan perniagaan adalah kunci kejayaan dalam menentukan bagaimana menguntungkan perniagaan boleh. Kami di Evermarch percaya pada pelanggan-pelanggan kami menawarkan pilihan untuk mengakses wares perisian hanya terjangkau untuk syarikat-syarikat multinasional besar.

Kemampuan ini membolehkan pelanggan-pelanggan kami untuk memiliki dalam laporan mendalam pada peringkat mereka saham, masa visibilitas real yang mengandungi penjualan produk yang lebih baik.

Elemen kuncinya adalah pelanggan-pelanggan kami tidak perlu menanggung kos tinggi dari barang-barang yang lembut dan belum mempunyai akses kepada mereka.

Hubungi kami tentang bagaimana Evermarch dapat membantu syarikat anda memaksimumkan profit margin.Perkhidmatan kami

  • Lintas batas pengurusan pengangkutan

  • Konsultasi kebiasaan & dokumentasiperdagangan

  • Pergudangan & Edaran

  • Software sebagai Service

Testimonial

"Kami telah membuat pilihan keputusan yangtepat dan sangat menghargai usaha yangberdedikasi dan perkhidmatan dalam melakukandengan baik untuk Perusahaan kami."

Terima kasih
O S K METAL (S) PTE LTD

Adakah anda tahu?

ISO 9001 Certified

ISO