Certification_of_Registrations iso_abt

Komitmen Perkhidmatan

Penghantaran semalaman ke Kuala Lumpur

Evermarch Logistics (S) Pte Ltd telah ditubuhkan pada tahun 1979 dan mempunyai hingga 30 tarikh lebih tahunpengalaman dalam menyediakan pengangkutan darat dan penyelesaian logistik khususdi Singapura untuk seketika di Malaysia. Dengan pengalaman ini, kita mampu untuk menghantar barang-barang anda ke KL 06:00 hari berikutnya jika anda menghantarmereka kepada kami sebelum hari 15:00 sebelum.

Apa yang menghalang kita akan adalah keinginan untuk menyediakan trakperkhidmatan yang lebih baik & lebih dipercayai, pada harga yang sangat cekap kosbagi pelanggan-pelanggan kami.

Perkhidmatan komitmen kami kepada pelanggan kami tidak kenal sempadan. Kamiterkenal dikenali untuk pematuhan ketat kami untuk masa penghantaran sensitif. Olehkerana jumlah kami yang biasa perniagaan, serta bilangan trak yang kami telah Utaraterikat, kita tidak mempunyai masalah menyetujui permintaan khas pelanggan kami.Fret udara atau seafreight tidak boleh dipadankan pada kos & masa berbandingkepada perkhidmatan trak kami.

Secara semulajadi, banyak pelanggan-pelanggan kami telah tinggal bersama kamipada dekad yang lalu; merujuk perniagaan kepada kami kerana standard perkhidmatan yang tinggi. Untuk membaca lebih lanjut mengenai testimonial pelanggan kami kepada kami, klik di sini untuk membaca halaman Testimoni Pelanggan kami.


Evermarch_Service_Commitment


Perkhidmatan kami

  • Lintas batas pengurusan pengangkutan

  • Konsultasi kebiasaan & dokumentasiperdagangan

  • Pergudangan & Edaran

  • Software sebagai Service

Testimonial

"Kami telah membuat pilihan keputusan yangtepat dan sangat menghargai usaha yangberdedikasi dan perkhidmatan dalam melakukandengan baik untuk Perusahaan kami."

Terima kasih
O S K METAL (S) PTE LTD

Adakah anda tahu?

ISO 9001 Certified

ISO